| Radandam a întrebat:

Bună seara! Am fost la medic cu rezultatul RMN și mi-a spus că am o sinuzită, am primit un tratament. Întrebarea mea este, până să fac Rmn-ul, eu simțeam aceste dureri de câteva luni, o sinuzită poate ține câteva luni? Si în cât timp credeți că îmi trece sinuzita cu tratament? Vă rog sa îmi răspundeți cei care ați avut sinuzită sau care știți informatii referitoare despre ea.Mulțumesc! O zi bună vă doresc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sinuzita poate tine si ani multi, fiindca daca nu-i facut tratament intens sa dispara toata infectia, se extinde, se agraveaza si dureaza ani multi, pana se vindeca.
Un prieten de familie a avut sinuzita vreo 7-8 ani, avea zile in care nici nu putea deschide ochii, din cauza durerilor de cap. Ulterior s-a operat si acum este bine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, poate dura până când este tratată și se vindecă.

| alina2k18 a răspuns:

Oh da, pai daca e sinuzita cronica te poate tine si toata viata.
Tratamentul o sa iti amelioreze simptomele.
Am o cunostinta care are de mic, iarna cand iese in ger are niste dureri cumplite.