| CarlosAttila a întrebat:

Bună seara! Am fumat 3 ani și m-am lăsat de 2, iar prietenii mei toți fumează și mereu când sunt afară tot fumul îmi vine în nas și mă deranjează foarte tare, ce să fac? Mă afecteaza tare oare asta? Vă rog ajutați-mă dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Nu mai sta printre fumatori,bea mult lapte,fa sport,mesteca guma, bea multa apa, mergi la un control medical, va exercitii de respiratie, ocupa-ti timpul cu activitati sanatoase.

| CarlosAttila explică (pentru StrongHeart):

Cu ce ma ajuta guma?

| Francesca1102 a răspuns:

Din cate am inteles esti mai afectat daca inhalezi fumul de tigara decat daca fumezi, ceea ce nu prea are relevanta dar e bine sa tii cont si de sfaturile altora. Si eu aveam aceeasi problema dar am inceput sa evit anturajele cu fumatori sau pur si simplu sa nu ies cu ei cand fumeaza (ma refer cand sunteti intr-un local, club) sau stau la distanta. Fereste-te cat poti pentru ca pot exista si tentatii la un moment dat si este pacat sa te reapuci.