anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara. Am găsit in colivie, pe jos si pe colivie pete de sange. Sunt pete mari. Am papagali peruşi. Fundă si vot folositor la fiecare răspuns bun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Daca ai pereche, probabil a dezvirginat femela, in orice caz verifica-i bine sa nu aiba rani, daca au rani trebuie sa te duci rapid cu ei la veterinar.

| iulianr a răspuns:

Poate s-au muscat intre ei.

| DarkBlood32 a răspuns:

S-au muscat perusii intre ei. S-au batut. straight face

| Bєshka a răspuns:

Buna,dar care e intrebarea?

| stefioctavia a răspuns:

Pai s-ar fi putut musca perusii intre ei.cel mai bine consulta si un veterinar si uita-te un pic pe la perusi sa vezi daca au pete de sange pe ei, daca au muscaturi consulta un veterinar.

| DandYgiRL18 a răspuns:

Buna xAnkax! Sper ca te pot ajuta, pentru ca si mie mi s-a intamplat asta. Iti sugerezi sa ii verifici? Sa incerci sa ii examinezi sa vezi daca sunt raniti pentru ca ar fi putut avea loc o " tranta ". Dar in cazul in care sunt fata si baiat, ar fi putut avea loc un act sexual. Se intampla des, in cazul in care acest act devine agresiv sa elibere sange din partea femeiasca. Altceva, nu cred ca ar putea fi. Funda? puppy dog eyes

| Anonim33332132 a răspuns:

Poate avea rani foarte mari verifica

| Mihhaa a răspuns:

Nu cred ca s-au batut intre ei, perusi sunt foarte sociabili si nu se bat pana le dau sangele, poate s-au lovit de ceva si a curs singe, incearca sa vezi daca au ceva rani, perusi se pot bate doar in cazuri speciale cum ar fi daca au o colivie prea mic pentru ei vor mai mult loc si se bat pana ce unul dintre ei sta jos sa aiba celalalt mai mult spatiu.

| BellaBlue a răspuns:

Este posibil sa fie de la excreție... poate unul dintre peruși are vreo problema! Mergi cu ei la un medic veterinar! Succes, sper sa se facă bine.