| Bikerul a întrebat:

Buna seara, am hemoroizi interni care nu se mai retrag, am regim alimentar pentru constipatie, am slabit peste 10 kg, iau fibre vegetale, am luat lactuloza care ma ajuta mult, dar nu-si mai face efectul, probabil am luat prea mult, pentru hemoroizi am luat multe creme si supozitoare, nu mai trec. Dupa fiecare defecare se umfla la loc si dor, ies la toaleta in general doar cu ajutorul clismei, sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai constipatie de la regimul alimentar normal, ar trebui sa faci un control laparoscopic la o clinica de interne!
Este semn ca ai ceva probleme.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi din nou la medic sa iti dea un sfat daca tratamentele obisnuite nu functioneaza?

| relian a răspuns:

Mergi si te opereaza, nu exista la hemoroizi sai tratezi altfel, orice ai gasi pe net sau mai stiu eu pe unde, alea is povesti.Nu are cum o vena ce s-a largit si tot timpul este supusa tensiuni sa isi revina prin metode de astea creme sau alte povesti nemuritoare.

Te operezi si ai terminat lucrarea.Sint si proceduri nechirugicale cu ultrasunete care elimina acesti hemoroizi, dar trebuie sa fie doar interni, sa nu iasa in afara.
Cei care ies in afara se elimina chirurgical.Nu e operatie grea, nici periculoasa, e ceva simplu.
Bine daca nimeresti un doctor ca Ciomu, ai toate sansela sa ramai fara scula laughing