| AndreeaD5 a întrebat:

Am hotarat sa consult un medic ginecolog, avand in vedere faptul ca am dureri abdominale, stari de rau, si simptome de amenoree secundara.As vrea sa stiu cum decurge de obicei un asemenea control, in cazul in care NU mai sunt virgina!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se incepe cu o consultatie ginecologica obisnuita, precum toate cele pe care le-ai facut de la inceperea vietii sexuale. Apoi, daca este nevoie, vei face o ecografie pelvina si analize de sange.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Consultaţia constă în :
* discuţia/întrebările preliminare ( pentru ca medicul să-şi facă o idee, vezi să ai notat "calendarul" CM pe ultimele 6 luni )
* control local/palpare zonală ( abdomen/ovare )
* eventual, ecografie ( preferabil transvaginală ).

Toate cele bune.

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

In principiu medicul ginecolog doar o sa priveasca daca zona este afectata, si palpare probabil. Daca dansul crede ca este nevoie de consult amanuntit va spune el direct.

Sanatate!