Cu drag.
Atunci e junghi intercostal. Tocmai, ca avem niște mușchi intercostali pe acolo de aceea se resimte ca o febra musculară . Ala tine și pana la 2 săptămâni așa ca nu te speria. Dacă te jenează tare ia un antiinflamator ca la orice alta durere. Multa sănătate!
Cel mai probabil este reflux gastric.
Probabil ai mancat mai mult in seara asta si te-ai culcat cu mancarea inca nedigerata.
Ultima masa a zilei trebuie sa fie cel mai tarziu la 7 seara si culcarea la ora 10.
Cina sa fie intotdeauna usoara si cantitativ putina, pentru a nu-ti mai incarca stomacul si provoca dureri in piept.
Esti cumva supraponderala?
Nu am mâncat mai nimic toată ziua şi nici nu mă pusesem la somn. Doar stăteam în şezut când m-a apucat sughiţatul, iar când am vrut să mă ridic ca să beau apă, am avut acel sughiţ puternic însoţit de acea durere mare în partea stângă. Încă o am şi acum, după aproape o zi, dar acum se resimte ca o febră musculară, şi doar când mă mişc mai mult.
Nu, nu sunt supraponderală.
Mulţumesc pentru răspuns şi pentru sfaturi! ^^
Am patit, a trecut de la sine după ceva timp.
Nu e cordul, probabil e un junghi intercostal cauzat poate de sughițul acela puternic.
După părere mea este doar mușchii încordați. faceți un ceai de Tei sa va relaxaț.sau nu ati mai faci filme in cap cel mai bine ia-ți tensiunea.si așa scapi de o grijă. multa sănătate