| halo a întrebat:

Buna seara, am nevoie de o parere din partea cunoscatoarelor. Acum 10 zile am fost nevoita sa fac avort prin adspitatie pentru o sarcina oprita din evolutie. Totul zic eu ca a decurs ok am avut sangerare a4a si a5a zi dupa interventie apoi mai aveam mici scurgeri maro. Alaltaieri mi-am facut curaj sa fac miscare asa ca am fost la alergat (si ieri si azi) dupa ce m-am intors surpriza am vazut ca sangerez iar. Mentionez saptamana viitoare tb sa merg la consultatie dar nu imi da liniste, sangerarea este normala?( nu este abundebta)...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MgdDroopy a răspuns:

Buna,
Nu te ingrijora de ceea ce o să îți zic. Nu te lua după simple vorbe dacă e normal sau nu.
Nu îți poate spune nimeni că e ok fără să stie ce e acolo.
Este normal sa curga mai mult timp, depinde de cat de mare era sarcina. Si culoarea este diferită de cea a unei menstruații normale
Sftaul meu, sună medicul mâine și întreabă-l pe el treaba asta. El stie cel mai bine. Sigur ti-a dat un numar de telefon.
Sa te faci bine!