| Șoflau09 a întrebat:

Am nevoie de un sfat de la voi. O prietenă de a mea a fost provocată să mănânce cu tot cu coajă sau mai bine zis intregi o pungă de semințe albe de la banzani, oricum nu era asa de mare punguta era din ala la 1 leu. Acum ma suna ca disperata ca e cam constipata si cică ii este frica sa nu facă apendicită. Oricum eu nu cred ca are ce sa pățească pentru ca asta cu semințele si apendicita e un mit,-am uitat pe Youtube la Doctor Mit si explica de la ce se poate face. Un raspuns va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Se cheamă SELECȚIE NATURALĂ pământul se dezice de persoanele înzestrate de mama natură cu mai puțină înteligență șî școală!
Nu îti face griji nimic nu se pierde nimic nu se câșțigă totul se transformă
Mai sunt șî persoane născute doar pentru a îngrășa pământul!
Sunt destul de mulți oameni pe planetă pentru ca viața pe planetă să poată continua și fără ea.
Ba chiar mai bine că va fi un exemplu viu al motivației de ce este important să treci pe la școală și să fii atent la lectiile de anatomie biologie ecologie fizică chimie.
Ce ți-se poate întâmpla dacă ești o personă care nu este atentă la orele în care profesorii iși bat gura de pomană încercând să îî înete pe următorii oameni lucuri utile despre viață.

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Așa de maximă urgență să bea 1 litru de ulei de masline
uleiul de masline o sa o ajute sa faca c a c a
adica sa dea afara prin anus ceea ce a mancat

poate o ajuta sa si vomite
uleiul de masline imoaie si unge pe unde trece
si este un foarte bun PURGATORIUwinking
purgativ

| Șoflau09 explică (pentru zilog):

Ce răspuns Lasă că planeta are nevoie de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apendicita este o inflamatie/infectie a apendicelui si nu are legatura cu mancatul semintelor intr-adevar. In plus, nu se declanseaza in decursul a cateva ore. Poate sa-si faca un ceai in seara asta si maine eventual sa mearga la farmacie pentru un medicament, Dulcolax, laxative, Senna, etc. Eventual daca nu se imbunatateste starea sa mearga sa consulte un medic.

| Balalau95 a răspuns:

Laxativ naturist (ciocolax, sanalax) si multe lichide ca sa il ajute
si sa renunte definitiv la aia care au provocato, altfel maine va fi mai rau