| Oniichannnn a întrebat:

Bună seara am nevoie urgent de un sfat și diagnosticare, Iubitul meu are 17 anii părinți lui sunt despărțiți nu are card medical de sănătate, este singur cu frații lui, mereu când încep să mă cert cu el se panichează, și îi curge extrem de mult sânge pe nas și gură, apoi amețește brusc și nu știe să vorbească cum trebuie, mi-e mi-a zis că are anemie dar nu cred îi curge mult sânge pe nas când se necăjește și plânge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darius2777 a răspuns:

Are problema mari cu tensiunea tb neaparat un control si tratament

4 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Cine te pune să te cerți, și data viitoare pune întrebări mai credibile că miroase de la 5 km a troll

| darrio2007 a răspuns:

Nu te mai certa cu el.

| yungionut a răspuns:

Cel mai indicat lucru ar fi sa consulte un medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar fi bine sa-l lasi in pace, ca cearta asta pe care o provoci nu este dragoste si nici grija, ci rautate, iar in situatia lui poti sa-l bagi in spital sau sa-l omori.
Sa mearga la spital, ca-i inca copil minor si este acoperit de sistemul sanitar gratuit!