| MihaiSurdu a întrebat:

Buna seara! Am o chestie ce tot mă bate la cap si ma sperie in acelasi timp. Sa am fimoza?
Am auzit ca la 14 ani iti poti trage pielea penisului la maxim.
Eu am 14 ani jumate si nici aproape un sfert nu pot. Am pielea prea strâmta? Trebuie operatie? Chiar nu as vrea caci mi-e frica. Ce pot să fac ca usor usor sa pot trage pentru ami dezvaluii capul penisului? DAU FUNDAAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mai bine sa mergi la medic daca frica te copleseste in asemenea masura, nu crezi? Sa cauti raspunsuri de la straini care nu au nicio pregatire medicala nu te va ajuta.

| Hyperion7 a răspuns:

Trebuie sa încerci să o tragi ușor in timp ce faci duș, pentru că atunci pielea este mai elastica.
In mod normal nu va răspunde din prima și va fi nevoie sa faci asta la fiecare dus pentru a-ți face pielea elastica