| Vanessa_4851 a întrebat:

Am o dilema! Acum un an si jumatate am fost blonda, am fost nevoita sa imi schimb culoarea deoarece nu imi mai crestea parul si era degradat. In final l-am vopsit culoarea naturala si am renuntat la placi, feon etc. Mi-a crescut mult ce-i drept, DAR imi cade extrem e mult, nu am cuvinte sa va pot descrie cat de mult. Am luat pastile puternice dar m-am imbolnavit la stomac ( date de dermatolog ). Am folosit fel si fel dar iar imi cade. Aveti o idee? Un sfat? Va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Piitica a răspuns:

Eu am auzit k uleiul re ricin cu galbenus si cu ulei de masline formeaza o masca destul de buna atat pentru crestere cat si impotriva caderii. Si eu am aceeasi problema si incerc sa il tin cat mai mult impletit.

| adyna97 a răspuns:

Hey! Renunta la pastile si foloseste un sampon care e anumit pentru a nu cadea parul...Eu folosesc ELVIVE de la Loreal si nu am probleme big grin incearca si tu! happy