| pulpa a întrebat:

Buna seara, am o intrebare am 17 ani si am o problema, de cateva zile am limba de o culoare galbuie in partea din fund, si atunci cand scot limba mult mi se pune ca un carcel la gat pe langa amigdale asa e o durere destul de puternica apoi ma lasa imediat. Ma puteti ajuta? Acord funda! O seara buna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

In primul rand daca ai limba galbena pune`ti singur intrebarea,fumezi,bei cafea,cola si cum anume te speli pe dinti? Cand periezi dintii speli si limba peretii interiori? Cu acel carcel nu stiu ce sat`i spun,calciu, spasmofilie sau o usoara infectie a amigdalitelor, candida...mai bine mergi la medic este mai in masura sa-ti raspunda intrebarilor.

| 이벨 a răspuns:

Nu poti decat sa mergi la medic. Cine stie ce raspunsuri stupide o sa-ti dea altii. Du-te la medic, el stie mai bine happy

| pulpa explică:

Asta vroiam sa fac dar eram curios daca sa mai intamplat cuiva! O seara placuta!