| al3x4ndru95 a întrebat:

Bună seara. Am o întrebare, am început sa am o durere în partea stanga sub coaste, o simt în partea din spate. durerea apare doar după ce mananc. Asta este a doua oara. Când ma doare, miercuri având la fel aceasta durere, problema este ca a început sa ma doara indiferent de ce mananc. Și nu am avut aceste dureri pana acum.Astazi am mâncat de dimineață și am început sa am niște dureri foarte intense încât nu mai putea sta pe picioare. Durerea a ținut câteva ore bune. Luând și un Aulin si dupa ceva timp a trecut. Acum pe seara am mâncat doar o banana și doua, trei boabe de struguri și m-a luat durerea din nou. Aproape instant. Menționez ca nu am posibilitatea sa ajung la un doctor în următoarele zile, ma puteți ajuta cu un răspuns? Va mulțumesc frumos pentru ajutor. Dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Alex848 a răspuns:

Bună seara! Durerea pe care o simți sub coaste, mai ales după masă, ar putea fi legată de probleme digestive, cum ar fi gastrita, refluxul gastric sau probleme cu vezica biliară. Dacă durerea persistă și devine mai intensă, recomand să ajungi la medic cât mai curând posibil pentru o evaluare corectă. Încearcă să eviți alimentele iritante și să mănânci mese mici și frecvente până atunci. Dacă simptomele se agravează, caută ajutor medical de urgență.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| darius2777 a răspuns:

E posibil să fie de la colon trebuie un control