Nu, tu nu esti alergic la albine si intepaturile lor!
Daca faceai soc anafilactic ori erai in spital umflat cat cimpoiul ori erai mort, dar tu ai avut o reactie perfect normala, o mica umflatura si usturime.
Daaca faceai, deja nu mai inytrebai pe aici.Deci tu nu patesti absolut nimic de la o intepatura de albina, ori alte insecte.
Soc anafilactic faci la prima intepatura, dupa aia, NICI O SANSA
in plus, mai tine si de panica, eu nu am mai fost intepat de o albina de ani buni, chiar mi-au intrat cateva in casa si le-am dat afara cu o lingura (le-am condus afara, NU le-am lovit)
daca intrii in panica, albinele simt, si vin sa te intepe
Ba da, ai șanse. Mama a fost înțepată la viața ei de vreo 5 albine și nu a avut nimic. Acum câteva luni a înțepat-o din nou una și i s-a umflat mâna toată, s-a dus la doctorul de familie și a injectat-o imediat pentru că a făcut șoc anafilactic.
Aham, ok, nu stiu asa de multe despre alergii, dar e posibil sa apara la un moment dat, la cate chimicale sunt in jurul nostru
în principiu, nu. Dacă nu ai făcut alergie acum, înseamnă că nu ești alergic. Dacă te temi așa mult, ține la tine în permanență o pastilă-două de Benadryl pe perioada verii.
Bianca292006 întreabă: