| CarolineD56 a întrebat:

Bună seara, am o întrebare pentru domnisoarele/doamnele de pe acest site. Am 23 de ani, fumătoare, viata sexuala este aproape inexistenta. Conform calendarului meu de ciclu menstrual, menstruația mi-a întârziat 16 zile. Menționez ca de curând am rămas fără servici si de pe data de 4 nu mai lucrez. Mi s-a mai întâmplat după ce am făcut vaccinul de covid anul trecut sa-mi întârzie cam 14 zile iar după un act sexual imediat mi-a venit. Atunci a fost si ultimul act sexual. E posibil sa fie o dereglare de hormoni, având in vedere ca fix după actul sexual mi-a venit? Menstruația o am cam de la 14ani si mereu a fost neregulata, oscila între 28-35zile, niciodată o data fixa. Ceea ce a mai fost schimbat de cand am făcut vaccinul covid am început sa am dureri la menstruatie, aveam si înainte dar suportabile. Cum credeți ca e bine sa procedez înainte de a merge la un medic? Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ma pricep exact, poate si faptul ca nu faci sex influenteaza. Sau esti intr-un deficit caloric de prea multa vreme si asta te face praf hormonal.