| Andruta99 a întrebat:

Buna seara!
Am o mare problema si va cer ajutorul ca de fiecare data.
Am pierdut o sarcina anul trecut, dupa pierderea ei, dr. mi-a spus ca am ovare micropolichistice, m-am dereglat etc.
Nu am mai avut menstruatie din luna mai, acum am terminat Duphaston, am luat 2 pastile/ zi.
Am o menstruatie ft abundenta, nu am mai avut niciodata asa si niste dureri de burta teribile. Am schimbat pana acum, doar azi, 3 absorbante de noapte, foarte curand al 4 lea.
E ok?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| MrAM a răspuns:

Eu zic ca nu-i oky, si nu sunt eu cine stie ce expert insa intuiția imi spune ca ar trebui sa vezi un medic de specialitate. Si asta cat mai curand.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este ok de aceea este important sa ajungi la ginecolog.

| RxTx a răspuns:

Schimba patenerul
Sarxinile se pierd si datorita calitatii poraste incompatibile ale adn-ului barbatului respectiv

Eu am lasat insarcinate pama acum 4 femei am 8 copii născuți cu certificat de naștere

Nici una nu a pierdut nici o sarcina
Asta inseamnă că depinde.si de bărbat