| Ion2372nn a întrebat:

Buna seara,am o masea de minte iesita in partea stanga jos si a iesit in gingie foarte stramb in lateral am fost foarte mult timp umflat in zona gingiei pentru ca nu putea sa iasa la suprafata si medicul mi-a spus sa le scot pe ambele dar una este buna nu vad nimic gresit pe radiografie, oricum voiam sa va intreb ce parere aveti despre aceasta extractie? Stiu ca unele persoane sunt foarte sensibile dupa aceasta mica operatie, iar altele nu au nimic..Multumesc! Si daca as fi ghinionist cat timp ar exista durerea dupa operatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Scoate-le dupa cum spune medicul.
Cealalta unde este ca nu spui? daca e sus e normal sa fie scoasa pentru ca nu are pe ce sa mai 'calce'.
Nu e nici o sensibilitate, o sa iei antibiotic si analgezice 3 zile si nu consumi lactate o saptamana si nu mananci pe partea aia.
Nu mai e medicina ca acum 20 ani sa stai umflat 1 saptamana.

| Ion2372nn explică (pentru alina2k18):

Cealalta este tot jos in partea dreapta cele de sus sunt ok, dar pe asta nici macar nu o simt ca iese pe radiografie eu nici nu o vad dar el a spus ca trebuie scoasa si asta ma consult oricum cu chirurgul, multumesc pentru raspuns

| eliancodrut a răspuns:

Foarte bine ca intrebi copiii si babele de pe acest site. Ei se pricep mai bine decat un medic stomatolog, ca doar degeaba a facut atata scoala in domeniu.