anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica mare problemasad. Ma doare capul, am niste stari puternice de ameteala si de voma.Nu am febra.As dormi. dar cand inchid ochii simt ca se misca casa cu mine si imi vine mai rau sa vomit.Am luat o aspirina si un metoclopramid si am mai baut si ceai de menta.Nu stiu ce sa mai fac.cryingCe as putea avea?:-s PS:Am 15 ani si nu am probleme cu sanatatea in general.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Poti lua un nurofen pentru calmarea durerilor de cap dar nu inainte de a citi prospectul : http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2013
Daca, insa, durerile puternice de cap sunt insotite de varsaturi ( nu numai de senzatie!) acestea sunt o urgenta medicala si va trebui sa soliciti serviciul de ambulanta. Numai bine!

4 răspunsuri:
| Pyrus_5609 a răspuns:

Du-te la doctor cat mai repede! muneti niste otet la nas... stoarceti o lamaie in cana si cu niste zacar si apa si bea...

| stillhartu a răspuns:

Exista sanse sa fi insarcinata? Adica, ai avut vreo relatie de natura sexuala cu un baiat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuu,nu sunt insarcinata no talking. Sunt virginahappy!

| stillhartu a răspuns:

Consulta neaparat un medic. Din pacate, noi nu stim destul de multe incat sa iti putem da un sfat folositor sau sa iti dam un diagnostic. E nevoie de vreo ani de medicina pentru asta happy + ceva rezidentiat.