| alexandra_9869 a întrebat:

am o mica problema, care de fapt e am mare.am o prietena, care are varsta de 50de ani si de un an are niste taieturi in talpa, care apar fara motiv, dispar foarte greu, sunt destul de dureroase si dupa ce dispare intr'un loc, apare in alt loc.mentionez ca aceste taieturi sunt destul de adanci, si numai in talpa. a fost la doctori, i s'au facut toate analizele, fiind toate bune.stie cineva vreun remediu? sau macar ce boala e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tiriboxi a răspuns:

Buna, referitor la problema ta acest tip de probleme se gasesc la cei care au carente de; vitamina A, colagen si elastina pentru mai multe detalii contact; tiriboxi@gmail.com

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Din cate stiu acele taieturi apar daca are Diabet, ar fi bine sa mergeti la un cabinet de boli de nutritie, sa faca analize dupa care tratamentul adecvat.Multa Sanatate!

| Alistair a răspuns:

Spuneti sa mearga la un dermatolog pentru a prescrie cateva creme, am mai vazut asa ceva doar ca la palma. Si inca ceva, sa consume multe fructe in special mere, un remediu care a dat roade pentru asa ceva.

| alexandra_9869 explică:

Multumesc de raspunsuri.probabil ca am uitat sa mentionez ca a fost la doctori i s'au prescris niste creme, ii trece una dintre taieturi cu acele creme, apoi apare alta in alt loc.toate sunt numai in talpa.ma gandeam ca poate stie cineva o crema ceva care e folositoare.mentionez ca diabet nu are.va multumesc anticipat

| AnonimuPzDi a răspuns:

raised eyebrows las-o in M ei rolling on the floor) gasesteti alta mai tanarawinking