| Nerex55 a întrebat:

Buna seara, am o mica problema si ce scrie pe net nu ma ajuta. Vreau sa specific ca pana acum nu am fost la medic ca sa verific daca e ceva grav sau banal.Am limba albicioasa ca un fel de patura inspre baza limbii si mi se pare ca am respiratia putin ciudata.Nu e urat mirositoare pentru ca as fi observat, e doar putin mai ciudata ca de obicei. Puteti sa imi spuneti ce am si cum se trateaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| calinamaria a răspuns:

E un fel de afta, mergi la farmacie și cere glicerina. Cu o bucata de tifon și glicerina freacă pe limba de 2 ori pe zi

| Nerex55 explică (pentru calinamaria):

Se ia si cu periuta dar mai greu, pe langa asta parca e mai aspra pe unde e alba

2 răspunsuri:
| mihaigeorge58 a răspuns:

Bună. Din câte știu eu e ceva normal și tot ce trebuie sa faci e să îți speli limba cu periuța foarte bine până vezi ca acel strat alb care e doar depunere.