S ar putea să fie de la stres, eu aș recomanda sa schimbi șamponul poate nu e bun tipului tău de păr, sau ai un păr mai creț și ți se încurcă iar când îl pieptăni rămâne pe perie, dacă pur și simplu pui mâna în el și când o iei rămâi cu păr în mâna ai putea să ai anemie (nu știu sigur) dar din ce știu persoanele care au anemie le cad părul, pentru asta ar trebui să vezi simptomele anemiei și să îți dau seama dacă și tu le ai, dacă ți se par ca sunt același ar fi indicat să te duci la un medic
Este NORMAL sa-ti cada pana la 100 de fire de par pe zi, fiindca parul se regerereaza.
Odata ce ai fost seja la medic si ti-a spus ca NU i se pare ca o caderea anormala, de ce ai vrea tu de capul tau sa faci tratament total neadecavat si nrecomandat de medic?
Ma rog, chiar inainet sa citesc ca suferi de boli inchipuite (ipohondrie) am realizat ca esti una.
Vezi-ti femeie de viata ta, cauta-ti ceva de munca, cauta-ti un hobby, dar nu mai inventa simptome si boli cand estei sanatoasa ca nu ai motive de sters, dar ti le induci singura, inventand boli pe care nu le ai.
anoooonimm77 întreabă: