| magdiii076 a întrebat:

Buna seara,am o problema, acum ceva timp, in jur de 3 luni mi-am pus pierce in nas pe nara stanga cu pistolul...l am îngrijit si totul a fost ok dar mai demult am observat inauntru narii in partea pierce ului o unflatura care il acoperea,si o am de atunci,vreau sa va intreb ce ar trebui sa fac,cateodata mai imi curge si un lichid alb din bubița aceea pe care il storc mereu, iar de vreo doua zile imi curge sange, mi s-a umflat si ma doare foarte tare, ce e si ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Scoate piercing-ul și lasă organismul să se vindece. Și nu-ți mai pune așa ceva.
Un om se poate închina lui Dumnezeu când poartă așa ceva? Nu poate; pentru că dacă ar face așa ceva asta înseamnă sfidare la adresa divinității.
Deci gusturile și plăcerile nesănătoase trebuiesc schimbate. Asta înseamnă o judecată sănătoasă; o minte sănătoasă în corp sănătos.
Caută să fi plăcută lui Dumnezeu, și vei vedea că El te va ridica.