| AlexJB a întrebat:

Am o problema. Cam de vineri am fost racit la cap, adica imi curgea nasul des si pe langa asta un rosu in gat nu chiar insuportabil dar ma jeneaza cat de gat cand vorbesc si cand mananc. Nasul mi-a trecut. A mai ramas gatul, ce as putea lua? Se impune antibiotic sau mers la un medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Antibiotic? nu mai vb prosti, trebuie sa va opriti cu antibioticele luate anapoda...un medicament bun pentru durerea in gat este Septogal.il sugi si dupa 20 minute iti va trece...STOP ABUZUL DE ANTIBIOICE

| WeaponGirl a răspuns:

Eu zic ca trece cu un ceai si/sau niste linguri cu mierewinking

| sunshine_4741 a răspuns:

Ca sa iti treaca mai repede te poti duce la o farmacie sh sa ii spui ca ai racit si t doare gatu si o sa iti dea ceva de acolo.asta daca nu vrei sa mergi la doctor

| costy75 a răspuns:

Daca ai racit la du-te la un pshiatru

| AstaMicăăEoBestie a răspuns:

Pff nu lua antibiotic daca nu ti s`au inflamat amigdalele...eu am avut o laringita acuta (am ragusit cand am fost la un concurs si aveam aceleasi simptome) si mi-a trecut relativ repede discomfortul luand doctor mom...niste pastilute pe baza de plante care se sug.si nici nu`s rele la gust happy