| Laurentiutv156 a întrebat:

Buna seara! Am o problema cu testiculul drept.Deasupra acestuia îndreptată în fața am o umflatura cat un bob de orez tare.Ce poate fi? Am doar 15 ani și îmi este foarte frica de cancer și mă rog la Dumnezeu să nu fie cancer.Am observat umflatura aceasta acum 30 de minute.Nu mă doare.Aceasta umflatura nu este pe epididim, este langa.Ce pot avea? As vrea sa îmi răspundă daca se poate cineva care a avut aceeași problema ca a mea și a rezolvato

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Laurentiutv156 explică:

Am uitat sa va mai spun că acum 3 săptămâni m-am lovit la testiculul drept(cel cu umflatura).De la lovitura cam 1 ora am avut dureri mari dar am pus gheață și au trecut durerile. Lovitura a fost provocată de o piatra(am spart pietre și o bucată de piatră m-a lovit).Ce poate fi din cauza acelei lovituri?

| Sweet_Bomboika_1989 a răspuns:

Poate fii hernie inghinală. (Atenție, e doar o presupunere)
Încearcă sa nu mai faci efort(chiar deloc dacă se poate) îți poate trece. Dar dacă nu trece și durerea persista nu e semn bun. Cel mai Ok ar fi sa mergi la medicul de familie

| Laurentiutv156 explică (pentru Sweet_Bomboika_1989):

Nu mă doare absolut deloc.Este o umflatura foarte mică cât un bob de grâu tare și nu se plimba prin scrot ci este lipita de testicul. Poate fi cancer la vârsta asta?