| Maria1103M a întrebat:

Buna seara! Am o problema de câteva luni bune, mai exact din februarie..atunci mi-a apărut o bubiță lângă o aluniță pe mâna, inițial mica, dar care s-a mărit, mijlocul fiind de culoarea normala a pielii iar marginile roșiatice. Am fost la doi dermatologi, amândoi mi-au spus ca ar fi de la un animal bolnav(pisica sau caine). Au întrebat dacă am pisica bolnava, dar nu este, pentru ca nu iese din casa și dacă era sa fie bolnava, aveau și mama și tata și toți care au luat contact cu ea. Am folosit o crema "Clo-Ekarzin", care a funcționat oarecum. bubița a trecut, dar din momentul in care încetam sa ma dau cu ea(după 2-3 luni) bubitele apăreau iar și mai multe, in mai multe părți(picioare, subraț). Ceea ce doresc este sa va cer o parere, dacă este cineva care a pățit la fel și care are idee ce ar putea fi sa îmi spună, va rog. O sa mai merg la un dermatolog curand, dar as vrea sa va cer și dumneavoastră parerea. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu la dermatolog, la alergolog trebuie sa mergi ca ai alergie la ceva si numai in cabinetul medicului alergolog va depista cauza alergiei tale.

| Anamaria19999999 a răspuns:

Poate ai vreo alergie