| MissFashionPrincess a întrebat:

Am o problema...de cateva luni, mi se exfoliaza unghiile de la picioare, si mai nou, au inceput sa-mi cada. Astazi mi-au cazut 3 de exemplu. Ce ar putea fi? Stiu ca am lipsa de calciu, dar tinand cont ca unghiile de la maini sunt foarte tari si frumoase, nu vad cum la picioare ar putea fi atat de diferite (daca ar fi vorba de lipsa de calciu). Probabil am o ciuperca? Ce as putea face?
Multumesc
O seara placuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Da ai o ciperca sau ceva in genu'. incerca lamisil...cred ca asa se numeabig grin

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Din pacate ai o ciuperca.Se poate sa fi fost in ultima vreme pe undeva (locuri publice).Se mai poate sa fi luat pantofii unei persoane care are aceeasi problema sau pur si simplu avea pantofii murdari.
Trebuie sa mergi la un medic dermatolog.
Daca o sa urmezi un tratament ai sa vezi ca o sa creasca unghiile la loc.