| Diana008 a întrebat:

Bună seara. Am o problemă de câțiva ani dar am mers pe principiul "las că trece" și n-a trecut. Cred că pe la 13-14 ani am pățit primele dăți și acum am 21 și încă continuă. Am o durere în partea dreaptă, sub stomac. Nici nu știu dacă e apenticită sau altceva. Am fost când eram mică la un control pentru apenticită dar mi s-a spus că n-am nimic. Și nu e o durere foarte supărătoare, ci doar niște înțepături sau o durere slabă din când în când (o dată la câteva zile, cam așa). Și nici nu știu la ce medic să îmi fac un control, nu știu dacă e ceva serios sau nu, dar mă gândeam să merg totuși să văd ce e cu mine. Întrebarea e: ce fel de medic ar trebui să văd?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Medic internist

| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai apendicita te doare la stinghia piciorului, nu sub stomac.
Sub stomac poate durea colecistul, ficatul, colonul samd.
Poti avea: paraziti intestinali, nisip sau pietere la fiere (colecist), ficat gras si inflamat sau o problema cu colonul.

| mi25 a răspuns:

Violleta a mai dat o prostie pe gusa.
Apendicita este cu durere in partea dreapta si de jos a abdomenului.
Un medic internist dispune de aparatura cu care poate sa verifice toate organele din cavitatea abdominala.

| DovleacTurbat a răspuns:

La o ecografie nu se vede oare?