Îmi pare rău să aud despre problemele tale cu ipohondria. Acest lucru poate fi foarte îngrijorător și poate afecta semnificativ calitatea vieții.
Este important să îți reamintești că atacurile de panică și simptomele fizice pe care le experimentezi pot fi cauzate de stres și anxietate, nu neapărat de o afecțiune medicală reală.
Este recomandat să îți continui terapia cu un psiholog sau să îți faci o programare cu un psihiatru pentru a discuta despre opțiunile de tratament și pentru a învăța tehnici de gestionare a anxietății.
De asemenea, poți încerca să îți menții un stil de viață sănătos, inclusiv exerciții fizice regulate, somn adecvat și alimentație echilibrată, care poate ajuta la gestionarea simptomelor.
Este important să nu te descurajezi și să îți amintești că există tratament disponibil și că poți să îți îmbunătățești starea de sănătate emotională. Nu ești singură și poți cere ajutor.
"am fost si la psiholog cu ipohondria asta dar nu a functionat mai deloc"
și crezi că noi suntem mai buni? Du-te la altul - asta dacă chiar ai fost la unul
Oricum am programat sa ma duc la un psihiatru chiar, dar pana atunci doar voiam niste sfaturi ca simt ca am luat-o razna
Deeaandreea9156 întreabă: