| razvan616 a întrebat:

Buna seara, am o problema in general dupa ce mananc ma balonez dar, uneori ma doare sub burta si dupa ce trag vanturi dispare durerea de la ce poate fi si ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Asta e ceva prin care foarte multi oameni trec deci cel mai probabil e vorba de intoleranta la un ingredient sau aliment. Dupa ce mancaruri observi ca esti predispus la gaze si dureri?

| razvan616 explică (pentru dullcat):

Mi se intampla mai mereu, aproape orice consum fac gaze si am impresia ca am ceva grav nu stiu...

| dullcat a răspuns (pentru razvan616):

Mergi la medic, nu e normal sa se intample mereu.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Acumulare de gaze. Te besi des?

| neprihanitul a răspuns:

Mergi la un gastro-enterolog sa iti faca niste investigatii. Poate fi vorba de mai multe afectiuni (posibil minore sau mai avansate) doar un medic iti poate spune despre ce e vorba si ce trebuie facut (regim alimentar, medicatie)