| Bosslamineacasaaa200555555 a întrebat:

Buna seara! Am o problema, in urma cu o luna, pe 24 septembrie am avut un contact sexual neprotejat cu iubita mea. Totul a fost facut buna stiinta, ea a avut in aceasta luna multe simptome ca si cum ar fi gravida, Greturi, dureri de san, durere de burta, etc. in urma cu 2 saptamani a facut 3 teste de sarcina si toate au iesit negative, astazi am facut analiza HCG si a iesit ca si cum n ar avea sarcina. Ce credeti ca este? Vreau niste detalii va rog frumos, credeti ca este inca prea mic sa iasa? DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da-mi voie sa nu te cred!
Nu faci sex odata pe luna ca sa-ti lasi iubita gravida... ci zi de zi, daca vrei copil!
Cre dca sunteti destul de micutid e varsta si nestiutori dupa cum tratai problema sexuala aici. Ea nici macar nu stie ca rae cilu de tip Neregulat...deci adolescenta micuta inca.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este ciclu de TIP NEREGULAT, asta este, care vine cand aleator (vrea el)!
Fata este atat de micuta, ca habar nu are ce tip de ciclu are!
Uite, cu ocazia asta afla si ea ca are un cilu de TIP NEREGULAT, care NU se poate controla si tine de nici o aplicatie, fiindca este imposibil sa stie cineva cand va veni urmatorul ciclu, cand se intampla ovulatia sau perioada fertila in corpul ei.

In acest caz, cand fata/femeia are ciclul de tip NEREGULAT -toate partidele sexuale se fac protejate cu prezrevativ, pentru a se evita o sarcina nedorita!

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.

Testul de acum 2 saptamani a fost facut eronot si inutil, fiind facut inainite de 21 de zile dupa ultima partida sexuala.
Analiza Hcg este reala si corecta.

| Bosslamineacasaaa200555555 explică (pentru Violleta2022):

Va multumesc frumos pentru raspuns! Ei i-a venit ultimul ciclu pe data de 5 septembrie care a tinut normal, iar in octombrie(dupa ultima partida sexuala) a fost o mica sangerare care a tinut doar o zi. Ea a avut majoritatea simptomelor de sarcina, de la durerea sanilor si schimbare acestora, pana la greturi si vomitaturi. Exista o problema, ea in ultimele saptamani a stat tot timpul stresta datorita unor probleme din familia ei si s-a consumat foarte mult

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bosslamineacasaaa200555555):

Daca o iubesti, protejeaz-o!
Folositi prezevativul ala ca nu va musca, nu va doare si nu va da dureri de cap sau stres, ca numai de sarcini nedorite nu aveti voi chef, bani si timp.

Chiar nu ai avut un prieten sa-ti imprumute 2 lei?
Nu fa sex daca nu ai 2 lei in buznar, dar nu mai risca, fiindca accidente se pot intampla oricand!

| Bosslamineacasaaa200555555 explică (pentru Violleta2022):

Asta este chestia, noi ne dorim copilul, doar ca nu i ies testele Pozitive si vrem sa stim ce se intampla. Multumesc pentru raspuns!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bosslamineacasaaa200555555):

Da-mi voie sa nu te cred!
Nu faci sex odata pe luna ca sa-ti lasi iubita gravida... ci zi de zi, daca vrei copil!
Cre dca sunteti destul de micutid e varsta si nestiutori dupa cum tratai problema sexuala aici. Ea nici macar nu stie ca rae cilu de tip Neregulat...deci adolescenta micuta inca.

| 2busy4you a răspuns:

Buna, daca toate aceste teste au fost facute inseamna ca nu este vorba de o sarcina sau sunt sanse extrem de minore pentru o sarcina de care nu trebuie sa va faceti griji. Poate fi vorba de o raceala, o infectie sau o bacterie. Cel mai bine sa mearga la un consult la doctor pentru niste informatii corecte.