| Gabrielg29 a întrebat:

Am o problema mai delicata. Incepand cu ziua de ieri, am inceput sa urinez cam des, cam din 3 in 3 minute. O alta problema o mai reprezinta si faptul ca simt ca ma scapa mereu si atunci cand merg la toaleta, fac doar foarte putin. Oricum, problema e ca simt ca ma trece aproape tot timpul. Ce imi recomandati sa fac sa ma pot odihni linistit la noapte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cella a răspuns:

@Gabriel da merita sa incerci stai la caldura imbracate mai gros.nu umbla in tricou sau ceva de genu macar pana te faci bine pentru ai racit tu nu te duci la baie ca sa faci pipi cum face tot omu ai doar senzatia ...vaga ca trebuie sa mergi la toaleta. e o simpla raceala dupa mine dar daca sa zicem in uramatoare nu stiu 4zile nu iti treece sau macar sa raresti mersul al baie du-te la un medic poate fi ceva mai mult. ce.a ce nu cred eu.
insanatosire rapida:X

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai infectie urinara. Du-te la urgenta sa-ti prescrie antibiotice. Dupa doua doze, te vei simti deja mai bine.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Infectia urinara poate aparea de la nou-nascut pana la varstnic. Nu exista varsta pentru asta. Faci confuzie, presupun, cu adenomul de prostata, desi cele doua boli nu au legatura intre ele.

| Cella a răspuns:

Ai racit ntz ntzwaiting
nu mai umbla descultza cu piciorusele fara papuci prin casa pe gresie parchet si inbracate mai grosut chiar daca afara pare ca e cald.
Aveam o prietena care mergea asa. altcineva i-a spus sa inceapa cu antibiotice.dar nu stiu mi se pare sincer prea mult.stai la caldurica un ceai ceva o sa vezi in 2 zile iti trece.
Sa te faci bine:*

| DamonsGirl a răspuns:

Pai ar trebui sa vizitezi un medic. Poate ai o infectie urinara. Nu e de juact cu asta. Nu mai sta pe beton, sau pe ceva ce e rece. Asa am patit si eu.

| Sisi0748 a răspuns:

Spalate de cateva ori cu apa in care ai fiert musetel, ar putea da rezultate... daca problema nu dispare mergi la medic

| lilme89 a răspuns:

Medicul poate sa-ti raspunda cel mai bine, nu un site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este vorba despre cistita. Citeste aici, iti va fi de folos
http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/cistita.htm
Insa, eu unul te sfatuiesc sa faci si un consult medical, la un urolog.

| Gabrielg29 explică:

@Cella, daca beau vreo doua ceaiuri macar pe zi in urmatoarea perioada, sunt sanse sa imi revin la normal?

| Gabrielg29 explică:

@Brigaela: Infectie urinara la doar 19 ani? Nu crezi ca sunt cam tanar pentru a avea o infectie urinara?