| MaRio2252 a întrebat:

Buna Seara! Am o problema.Nu imi pot potoli foamea mai deloc.Am vomit intr-o seara si de atunci simt ca imi vine sa mananc incontinu, Am mancat ogroaza dar fara rezultat.Va rog ajutati-ma.Cine reuseste o solutie sa imi potolesc foamea ii dau funda cu felicitari!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iftode_Costina_1990 a răspuns:

Începe dimineața cu un ochi, sau un ceai și pâine cu gem
După amiaza cu o friptura, ciorba sau sarmale
Iar seara un pahar de lapte sau pese
Încerci ăsta în fiecare zi, iar apoi mai reduci... ușor, ușor Îți revii
Încearcă sa mănânci mai puțin
de la masa trebuie sa te ridici puțin înfometat

| MaRio2252 explică (pentru Iftode_Costina_1990):

Ms Mult.Am inceput sa imi mai revin,

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Bulimia: simptome
Potrivit unui manual de diagnostic şi statistică pentru boli mentale, publicat de American Psychiatric Association şi citat de medicalnewstoday.com, trebuie să existe 4 simptome clare ce anunţă bulimia: acel mâncat compulsiv, când înghiţim orice, oricât, oricând. Mult peste limitele mesei unui om normal, cu sentimentul că nu ne putem opri din mâncat sau nu putem controla ce consumăm."

| ziftode a răspuns:

Si eu m-am gandit la bulimie, darrio a dat definitia, asa ca du-te cat poti de repede la doctor, si sper sa te ajute, altfel o sa te ingrasi ca dracu si apoi o sa apara alte efecte, nici unul bun

| MaRio2252 explică (pentru ziftode):

Oricum sunt slab ca dracu laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mănâncă varză murată.