anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Am o problemă.
Sâmbătă seara m-a durut foarte tare burta, în special când mâncam, iar duminică chiar am vomitat. Mi-a dat fratele meu niște pastile pe care le lua el de trei zile pentru toxiinfecție alimentară. Luni era totul bine, nu mai aveam nimic, dar zilele următoare a apărut altă problemă. Am fost constipată. Cel mai rău a fost ieri, am avut scaun cu sânge, am văzut foarte puțin. Azi am simțit că m-am pătat, dar pata era prea în spate, mi-am pus un absorbant, mai târziu am văzut o pată foarte mică de sânge tot foarte în spate, după care am observat că prima pată era foarte închisă și nu aducea a sânge.
Nu știu ce să fac că peste o săptămână trebuie să plec la mare și nu aș dori să-mi fie un chin. Problema poate să fie de la toxiinfecția alimenară, trece sau înseamnă că este altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Camelia25 a răspuns:

Te-ai constipat din cauza pastilei, e normal sa sângerezi pentru ca se rup fisuri anale dar nu e nimic grav. Mananca fructe si bea apa! Prunele sunt foarte bune pentru digestie

3 răspunsuri:
| Cris1235 a răspuns:

Salut
Nu știu câți ani ai și dacă asta ar fi problema, doar ca acea "pata" poate fi și din cauza unei sarcini.
Sau în alt caz poate fi și o mica intoxicație la stomac. Încearcă sa ții un regim câteva zile și evita medicamentele. Poate fi și din cauza căldurii.
Insa în primul caz, cel cu sarcina, ar fi indicat să-ți faci un test, nu se știe

| Anuket a răspuns (pentru Cris1235):

Am 18 ani. Este exclusă o posibilă sarcină.