Întrebare recomandată | Irina999 a întrebat:

Bună seara! Am o problemă şi aş vrea un sfat. De circa 2 ore, mă înțeapă inima. Ce aş putea face? E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Stai linistita.Anunta-ti parintii.Maine mergi la doctor. Daca situatia se agraveaza acum suna la 112.Vei primi un sfat sau ti se va trimite un doctor.

| Irina999 explică (pentru mira):

Mulțumesc mult!

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apeleaza la asistenta medicala

| danutzu96 a răspuns:

Si pe mine ma inteapa inima cand vrea muschii ei (doctorul zice ca nu are nimic dar ma rog), bea multa apa si stai linistia in pat. Nu mori stai calma, asta mi-a zis si mie doctoriihee hee Ritmul cardiac cum este? ai cumva si pulsul marit?

| Irina999 explică (pentru danutzu96):

Da, era mărit şi respiram şi greu. Azi mi-a trecut. Ar mai trebui să merg la doctor?

| danutzu96 a răspuns (pentru Irina999):

Aaa da se numeste tahicardie, eu iau Betaloc (sa nu iei porcarii din astea fara sa zica medicu) si imi trece si intepaturile alea. Si la mine respir greu cand se mareste pulsu (cateodata ajunge si 160-200, face spume aparatu de tensiunehee hee ). Doar medicul dupa un examen amanuntit : analize de sange si horonale, holter, EKG, Electrocord, si alte investigatii iti poate spune ce ai.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Du-te la doctor! Pare ceva grav. Dar nu stiu... ai spus prea putine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul e sa nu intri in panica. Daca esti adolescenta si chiar daca ai mai mult de 18 anilafla ca inima cand creste, te inteapa. odata cu dezvoltarea corpului, bineinteles ca se dezvolta si organele, numai ca inima inteapa. Nu te speria.

| Gabitzu246 a răspuns:

Daca nu te doare in capul pieptului, nu ai probleme de echilibru, sau daca nu iti este greata, atunci ce ai tu se numeste junghi intercostal. Dar sa stii ca nu strica sa vizitezi si medicul, doar asa la,, vrajeala'' ca sa vada ce si cum, dar mai mult ca sigur asta iti v-a spune.

| Addaa1998 a răspuns:

Poate fi si din cauza modificarii de temperatura! Si eu abia pot respira si ma apasa peste piept.Stai linistita dar daca nu iti trece sa te consulte un doctor.
Noapte buna happy

| Harley18 a răspuns:

Poate trebuie sa-ti vina ciclu, eu asa mai patesc uneori...
Apa cu zahar este ok la durerile de inima.
Sanatate!

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, dar doctorul mi-a spus ca trebuie sa mananc mai putina sare, mai multe fructe si legume si sa fac si mai m ult sport, dar fara prea mult efort!

| Bionicle a răspuns:

Mama mi-a zis ca sunt muschii, fiindca au obosit.Bea un pic de apa cu un pic de zahar.

| xXGaByxD a răspuns:

Relaxeaza-te spune-le parintilor ce s-a intamplat ori ce ai face nu te mai gandi iti faci rau

| DanielleThebest a răspuns:

Numaidecat mergi la medic sa nu lasi pe alta data, poate nu ai nimic si o sa poti dormi linistit.

| qKiddu a răspuns:

Bea apa cu zahar

| Dummy95 a răspuns:

Un detaliu, inima nu iti poate da stari de intepaturi, cu siguranta problema este din alta parte. Daca ai probleme cu inima, simti stari de amorteala la unul din picioare, te anunta ca un preinfarct poate aparea oricand din senin. Ca si idee, inima nu se manifesta in niciun fel, cand auzi pe cineva care se vaita de inima, e paranoic, mincinos, are alte probleme etc

| CyberneticGOD a răspuns:

Daca nu iti trece in cateva ore trebuie sa mergi pentru un control la medic. E riscant sa astepti prea mult sa treaca de la sine

| tigrutul a răspuns:

Da ai putea face ceva. Du-te la doctor.

| Irina999 explică:

Aseară m-a înțepat până am adormit, dar azi nu mai am nimic. Tot ar trebui să merg la doctor?

| Irina999 explică:

Aseară m-a înțepat până am adormit, dar azi nu mai am nimic. Tot ar trebui să merg la doctor?

| CrysDragnea a răspuns:

Ti-as recomanda sa contactezi un doctor.

| GrecuAlexa a răspuns:

Ti-a crescut tensiunea...mananca ciocolata!

| AddaBita a răspuns:

Stai linistita.Anunta-ti parintii.Maine mergi la doctor.