Buna! Lasa copilul sa traiasca. Pune-te tu un locul acelui fat.Cauta in loc de unmedic sa avortezi, o familie ce nu pot avea copii. Nu esti pregatita? De unde stii? Poate nu il doresti, nu ca nu esti pregatita.Cauta o familie ce nu pot avea copii si esti usurata atat trupeste cat si sufleteste, asculta-ma.O sa traiesti toata viata cu amintirea acestui avort si daca se intampla ca in urma avortului sa NU mai poti face copii, esti cu adevarat distrusa. La 20 de ani ai toata viata inainte sa cresti un copil.Statul ajuta mamaele asa am inteles dar daca nu vrei copilul, cauta o familie. Nu vreau sa te sperii dar in majoritatea cazurilor de avort care se fac prin absorbtie, fetele risca sa nu mai poata avea copii sau sa nu mai poata duce sarcina pana a sfarsit. Stiu eu ce stiu de aceea nu iti recomand avortul.
Am inteles ca nu iti doresti sa fii mama acum, dar copilul ala nu a cerut sa fie conceput, deci nu are nicio vina. Trebuia sa fii mai responsabila. Poate suna dur, dar nu esti nici prima si nici ultima care face din astea. Se arunca cu capul inainte si dupa aceea copilul trebuie sa plateasca cu viata pentru asta. Sa ma scuzi, dar gandeste-te ca sunt destule femei care se chinuie sa faca un copil si nu pot. Si vorbim despre o VIATA aici.
Nu o sa regreti niciodata lucrul asta? Atunci cand o sa ai un al doilea copil, crezi ca nu iti vei aduce aminte despre asta? Si exact cum spune Andreescu_Dragoş_1999, e tarziu sa mai faci acest lucru. Alegerea e a ta, daca faci o crima sau nu.
Pe viitor, fi mai responsabila! Sorry daca am fost prea dura
Nu te pot ajuta... dar trebuie sa ai in vedere faptul ca avortul este permis doar pana in 14 saptamani de sarcina:http://www.qbebe.ro/......ortul__q__
NebunaaaaaaBlonda întreabă: