anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat la mai multi prieteni,care stiu sigur ca vara au fost aproape zilnic la piscina plus ca au fost si la mare, ca au in jurul gatului niste pete maro(alunite) mari si destul de multe.De ce li s-au format.Din cauza soarelui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| manuel72 a răspuns:

Nu sunt alunite, sunt niste pete de la soare, din cauza nefolosii cremelor de proectie sau folosirii cremelor cu filtru de protectie foarte mic.

| anonim_4396 explică (pentru manuel72):

Da dar din cate stiu chestile alea sunt mai periculoase decat alunitele, fiindca poti face cancer de piele daca te expui la soare.

| manuel72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt periculoase, se inmultesc la fiecare expunere la soare, initial sunt niste pete mici rosii care par pline de sange, apoi se fac maro.Sunt permanente.

| anonim_4396 explică (pentru manuel72):

Multumesc de raspuns big grin eu le-am spus ca ar fi bine sa foloseasca o crema cu factor de protectie mare, insa ramane de vazut daca ma asculta! RESPECT!

3 răspunsuri: