| Alexandru627383 a întrebat:

Bună seara! Am ridicat un aparat greu și ma doare coloana..Hernie de disc nu cred că am făcut deoarece nu am dureri în picior sau brațe.Mai este o problema.Nu mai am erecție, doar dacă folosesc metoda prin frecare 2 min.Am disfuncție erectila? Am 22 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In brate nu vei avea nicidata dureri de la hernia de disc. In picior, da.
"Simptomele herniei de disc lombare se manifesta ca durere in zona feselor, a coapselor si sub genunchi. Cei mai afectati nervi sunt cel sciatic (cel mai lung nerv din organism) si cel femural. Durerile pot fi insotite de furnicaturi, amorteli si tulburari de sensibilitate la nivelul membrelor si al zonelor afectate."
Nu are treaba cu erectia.
Cauza este alta, probabil ai frecat-o prea des.

| Eireann a răspuns (pentru darrio2007):

Daca hernia disc are loc la nivel cervical durerea o sa fie resimtita la nivelul umerilor si bratelor.

| darrio2007 a răspuns (pentru Eireann):

Asa este. Dar el nu a spus ce parte a coloanei il doare.
Daca mai spune si de erectie, la ce zona te duce gandul?

| Violleta2022 a răspuns:

Hernia de disc se face numai la COLOANA vertebrala, nu la picioare sau brate! Da, este foarte posibil sa fii facut hernie de disc!
Cand coloana vertebrala este afectata si si functiile erectile sunt afectate.

La picioare si brate NU se exista hernie de disc, "disc " inseamnand o bucatica osoasa din coloana vertebrala, asadar la maini si picioare este IMPOSIBIL s afaci hernie de disc/coloana!
la mini si picioare poti face: intindere musculara, rupere de muschi ori tendoane, entorse sau fracturi dar niciodata nu se pate face hernie de disc la maini si picioare!

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic pentru a afla.De pe net iti rezulta cele mai grave diagnostice.

| Patraru56 a răspuns:

Cand ai hernie de disc cateodata durerea migreaza spre picior dar nu este o regula. Durerea spune deja totul. Fugi la medic ca nu este de glumit, Trebuie odihna in primul rand.Nu ai voie sa ridici mai mult de 5 kg pana te vindeci.