anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sa trec direct la subiect.
Azi dimineata am fost la antrenament si pe la sfarsitul orei cand m`am asezat pe scaun, mi-am dus mana la ureche sa vad daca am cercelul in regula si am obervat ca mi-a aparut o bubita deasupra urechii drepte.Am ignorat`o, zicand ca e vreun cos ceva.Cand am ajuns acasa, pe la ora 3 mi-am dus din nou mana la ureche si am dat peste aceeasi bubita, doar ca mult mai umflata iar acum ma manca.Am fugit repede la bunica. Ea zice ca e varsat de vant, insa nu am niciun simptom, iar bubite nu am decat in unele locuri [Cap, sani, sub brat, spate] si putine tare, iar acelea nu ma manaca decat usor pe spate si sub brat. Tin sa mentionez: Mama zicea ca am mai avut o forma usoara cand eram mai mica.
Pana la urma ce am?
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai o boala eruptiva (varicela, rujeola, etc). Ar trebui sa te vada medicul de familie.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Până la urmă mergi mâine dimineață la medicul de familie!
Dacă peste noapte te simți rău mergi la camera de gardă!
Poate fi vărsat de vânt dar poate fi și o infecție internă sau o alergie!
Sănătate.
Pa, pa.

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Eu nu cred ca e varicela deoarece daca ai avut cand erai mica nu mai ai cum sa faci a 2-a oara insa poate fi pojar sau alergie cel mai bine ar fi sa mergi la doctor

| vintageheart a răspuns:

Poate o alergie. Daca nu iti trece atunci du-te la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor de raspunsuri.Se pare ca am varicela pana la urma, am discutat cu tata si a zis ca n`am avut nimic cand eram mai mica, ma confunda mama cu altcineva poate.
Bafta`!

| ஐIForgotMyNameஐ a răspuns:

Poate ai varsat de vant... Daca ai bubitele pline cu apa.