Deci ceva de genul am avut si eu acum vreo 2 ani dar ceva mai grav prin faptul ca maxilarul meu a fost 85% "mancat" de acel chist si era aproape sa se rupa dar trecem peste. Cu durerea chiar nu stiu ce sa ti zic deoarece mie mi s-a scos nervul de pe partea dreapta jos si n am simtit dupa nimic si nici acum, faza cu mancatul sincer n ai de ce sa te stresezi in cateva ore poti manca, v a trebuii sa mananci ceva dulce inainte ca sa prinda anestezia cel putin mie asa mi s-a zis iar cu firele aici difera de cat de repede se vindeca operatia cam sa zic in jur de o saptamana iar cand ti le scoate n ai de ce sa te sperii pentru ca nu simti mai nimic. Treci peste nu te stresa, n ai de ce si succes!
Multumesc mult de raspuns.
Mia fost de ajutor sunt oarecum stresata si speriata ca na mi-e frica ca nu stiu ce ma asteapta.
Eliminarea unui chist este o operatie usoara si foarte des intalnita in cabinetele de chirurgie dentara. Nu ar avea de ce sa te doara dupa ce trece efectul anestezicului. Singura probabilitate este ca daca ai infectie atunci ar putea sa iti creeze un anumit disconfort; Insa in acest caz ar fi trebuit sa fi deja pe antibiotic.
In ce priveste cu mancatul, intre 2 si 6 ore. Depinde de complexitatea inetrventiei chirugicale.
Firele pot sa stea si pana la maxim 2 saptamani. Pe masura ce rana se vindeca, firele vor fi din ce in ce mai slabe. In functie de cat de bine s-a vindecat, medicul le va scoate.
Multumesc pentru raspuns si incurajare.
Vladut123456 întreabă: