| Anca201996 a întrebat:

Buna seara, am si eu intrebari despre gastrita.
Am gastrita anti reflux de 5 luni si am gastrita usoara, mi-au spus doctorii si numai seara imi era rau.
Am ameteli cateodata, ma doare stomacul, imi vine sa vars si ma ustura gatul cateodata, nasu ma ustura, o fi de la reflux?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eclectica a răspuns:

Trebuie sa faci endoscopie ca sa ti se spuna daca ai reflux si de bila in stomac. Ca apoi sa stii ce antiacide sa iei. Si daca n-ai cumva si bacteria Helicobacter. Degeaba iei tratament aiurea daca nu stii exact de la ce e gatsrita. Mergi si fa ensocopia si apoi se si rezolva. Altfel te chinui si risti sa ajungi la ulcer. Sanatate!

| Anca201996 explică (pentru Eclectica):

Am facut am fost la privat sa vad mea zis mam ulcer nici helicobacter a zis ca o gastrita usoara mea luat analize si n-am nimic m-am gandit ca sa merg la un medic de familie si fac analize de sange si sa-mi dea o trimitere din nou sa ma puna la camera