anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna searahappysad am si eu o alunita pe ceafa(deci e imposibil sa o vad)care a aparut acum aproape un an din cauza soarelui, am inceput sa fac o fobie din cauza ei pentru ca in ultima luna se LUNGESTE, creste nu stiu ce mama ei face si se rupe de la mijloc singura, pipaind o imi dau seama cum creste, deci chiar a inceput sa mi fie frica, ce ma sfatuiti in afara de a ma duce la doctor? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Alunita ta e cam ciudata si eu ti-as recomanda sa i-o scoti cat mai repede. Nu stiu nici o solutie fara medic, dar daca vrei parerea mea de medic: nu exista o metoda neriscanta si nemedicala.

6 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi la medic, cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau, mergi la un medic, doar el poate constata despre ce e vorba, mai ales ca nici tu nu o vezi, iar daca o tot zgândărăşti s-ar putea sa te trezesti cu cine stie ce complicatie mai tarziu de nici medicul nu mai stie ce sa-ti faca.

| bunica a răspuns:

Nu scapi fara medic, toti te sfatuiesc de bine.

Janina
| Janina a răspuns:

Mergi la un medic... e cel mai sigur, scapi de orice suspiciune...bafta

| ShaKuri a răspuns:

DUTE LA DERMATOLOG DE URGENATA! NU MAI PUNE INTREBARI SI FUGI. POT APAREA COMPLICATII CANCERIGENE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă nu mergi la doctor unde vrei să te duci? Cine crezi că poate să te ajute în afară de medicul dermatolog?
Mare atenție, nu este de glumit cu alunițele care apar peste noapte și mai și cresc în volum, își schimbă forma și culoarea.
Alunițele acestea suspecte pot determina apariția cancerului de piele.
Te rog să mergi la medic pentru mai multe investigații.
Sănătate.
Pa, pa.

| AlyLov3 a răspuns:

Se spune daca ti se rupe alunita poti muri!
nu stiu daca e adevarat!
Cred ca cel mai bine e sa te duci al doctor!