Buna! Nu cred ca acea petrecere are vreo legatura. Daca spui ca nu te doare constant, dar te dor si ochii, s-ar putea sa ai nevoie de ochelari. Cel mai bine ar fi sa incepi cu un examen oftalmologic. Sanatate!
Buna!
Dupa parerea mea nu ar avea legatura cu petrecerea.
Am avut si eu o problema asemanatoare, insa nu am luat-o in seama. In timp durerile au crescut, pan am vizitat un oftalmolog si am aflat ca am nevoie de ochelari.
Nu inseamna ca asta poate fi si problema ta, insa ti-as recomda sa faci un control.
Sanatate!
Eu patesc asta si fara sa beau.
e de la oboseala [ la mine ], nu dorm destul. Si am si ceva lipsa de calciu. Poate asta e si la tine :-s
Am facut acum un an, un examen oftalmologic si a reiesit ca, ar trebui sa port ochelari in fata laptopului (probleme cu vederea nu aveam, doar ceva minor, mi-a zis sa-mi fac ochelari, dar nu mi-am facut). Ma simt si obosit, de dormit dorm cam 8 ore pe noapte si o ora ziua, dar tot ma simt obosit. Aceasta oboseala poate sa fie si din cauza necesitatii ochelarilor?
Daca ai facut un chef serios, mai ales daca ai si amestecat "licorile", atunci starea ta e una normala. Dupa un chef organismului ii trebuie ceva timp sa-si revina. ceai si aspirina, somn de lunga durata si o sa-ti revii, nu te speria ca nu e nimic grav.