| GenEu a întrebat:

Buna Seara!
Am si eu o asa zisa problema, de vreo saptamana ma simt ametit si ma doare capu (nu intr-una ), simt si o jena asupra ochilor. Ma doare capul, dupa ce saptamana trecuta am fost la o petrecere, si m-am cam facut "mahmur", din ziua urmatoare a inceput sa ma doara capu (v-am spus mai sus, nu intr-una)
Stie cineva ce poate sa fie? Sunt motive de ingrijorare?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Slow a răspuns:

Buna! Nu cred ca acea petrecere are vreo legatura. Daca spui ca nu te doare constant, dar te dor si ochii, s-ar putea sa ai nevoie de ochelari. Cel mai bine ar fi sa incepi cu un examen oftalmologic. Sanatate!

| MariaO a răspuns:

Buna!
Dupa parerea mea nu ar avea legatura cu petrecerea.
Am avut si eu o problema asemanatoare, insa nu am luat-o in seama. In timp durerile au crescut, pan am vizitat un oftalmolog si am aflat ca am nevoie de ochelari.
Nu inseamna ca asta poate fi si problema ta, insa ti-as recomda sa faci un control.
Sanatate!

| BruneTTe a răspuns:

Eu patesc asta si fara sa beau.
laughing e de la oboseala [ la mine ], nu dorm destul. Si am si ceva lipsa de calciu. Poate asta e si la tine :-s

| GenEu explică:

Am facut acum un an, un examen oftalmologic si a reiesit ca, ar trebui sa port ochelari in fata laptopului (probleme cu vederea nu aveam, doar ceva minor, mi-a zis sa-mi fac ochelari, dar nu mi-am facut). Ma simt si obosit, de dormit dorm cam 8 ore pe noapte si o ora ziua, dar tot ma simt obosit. Aceasta oboseala poate sa fie si din cauza necesitatii ochelarilor?

| alexia_4792 a răspuns:

Daca ai facut un chef serios, mai ales daca ai si amestecat "licorile", atunci starea ta e una normala. Dupa un chef organismului ii trebuie ceva timp sa-si revina. ceai si aspirina, somn de lunga durata si o sa-ti revii, nu te speria ca nu e nimic grav.