| Mihaelaiulia256 a întrebat:

Bună seara! Am și eu o îngrijorare, cu toate ca este puțin nefondată zic eu. Pe 23 noiembrie am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu. Acesta nu a terminat in mine, dar pentru orice eventualitate într-un interval de 14 ore am luat escapelle. Nu am avut efecte adverse de la ea. Pe 6 decembrie am avut o scurgere de câteva picaturi de sânge, iar pe 7 mi-a venit menstruatia. La 3 săptămâni după contact am făcut o analiza beta HCG și mi-a ieși 0.100. Am fost la un control ginecologic după o săptămână și doamna doctora nu mi-a spus nimic. Am avut menstruatie 5 luni, cu asta inclusiv. 2 luni mi-a venit pe 7, o luna pe 8, în martie pe 10 si luna a asta pe 9. Dar simt ca mi se misca ceva in burta.
Eu consider ca nu sunt însărcinată. Va rog din suflet sa mă ajutați cu un răspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Angel31 a răspuns:

Numai la un control ginecologic se poate vedea asta, cu toate ca la distanta de ceva luni se poate intampla orice. Merg pe ideea ca ar fi ceva psihic si autosugestiv. Dupa cum am spus, un control ginecologic amanuntit iti va oferi raspunsul corect.
Sanatate.

| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce simti ca ti se misca in burta, sunt gazele intestinale, produse de diverse mancaruri (varza, fasole, cartofi, mazare), sau bauturi acidulate (apa minerala, sucuri, bere), in nici un caz o sarcina, mai ales dupa 5 luni, in care ai avut ciclul normal.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu esti ca ai luat acea pastila- bomba cu hormoni.

| blacklollipop a răspuns:

De ce nu faci un test de sarcina daca chiar ai dubii? Nu e nimic anormal in asta si se gasesc si sub 10 lei.
Totusi, Escapelle-ul e destul de puternic, si eu am luat unul acum cateva luni si prietenul meu a terminat, pentru ca am crezut ca e ok (avea prezervativ, insa era rupt, aparent). Recomand testul de sarcina pentru linistea ta, (eu am facut 3 atunci, pentru ca de ce nu.) dar si eu cred ca e autosugestie si stres din partea ta. Si daca imi permiti un sfat: nu lua pastila de dupa/a doua zie numai asa si mai bine foloseste prezervativ sau, daca ai varsta necesara, sfatuieste-te cu medicul ginecolog pentru anticonceptionale, daca nu va plac prezervativele.
Ca opinie personala: nu cred ca ai putea fii insarcinata si sa ai atatea luni mentruatie. Du-te la o farmacie, ia un amarat test de sarcina (eu am gasit chiar si la f**king 4 lei) si gata tot stresul. Mai ales dupa atatea luni, e clar ca rezultatul, atata timp cat respecti indicatiile de pe prospect, va fi 100% corect

| Mihaelaiulia256 explică (pentru blacklollipop):

O sa fac un test de sarcina. Multumesc