Numai la un control ginecologic se poate vedea asta, cu toate ca la distanta de ceva luni se poate intampla orice. Merg pe ideea ca ar fi ceva psihic si autosugestiv. Dupa cum am spus, un control ginecologic amanuntit iti va oferi raspunsul corect.
Sanatate.
Ceea ce simti ca ti se misca in burta, sunt gazele intestinale, produse de diverse mancaruri (varza, fasole, cartofi, mazare), sau bauturi acidulate (apa minerala, sucuri, bere), in nici un caz o sarcina, mai ales dupa 5 luni, in care ai avut ciclul normal.
De ce nu faci un test de sarcina daca chiar ai dubii? Nu e nimic anormal in asta si se gasesc si sub 10 lei.
Totusi, Escapelle-ul e destul de puternic, si eu am luat unul acum cateva luni si prietenul meu a terminat, pentru ca am crezut ca e ok (avea prezervativ, insa era rupt, aparent). Recomand testul de sarcina pentru linistea ta, (eu am facut 3 atunci, pentru ca de ce nu.) dar si eu cred ca e autosugestie si stres din partea ta. Si daca imi permiti un sfat: nu lua pastila de dupa/a doua zie numai asa si mai bine foloseste prezervativ sau, daca ai varsta necesara, sfatuieste-te cu medicul ginecolog pentru anticonceptionale, daca nu va plac prezervativele.
Ca opinie personala: nu cred ca ai putea fii insarcinata si sa ai atatea luni mentruatie. Du-te la o farmacie, ia un amarat test de sarcina (eu am gasit chiar si la f**king 4 lei) si gata tot stresul. Mai ales dupa atatea luni, e clar ca rezultatul, atata timp cat respecti indicatiile de pe prospect, va fi 100% corect
O sa fac un test de sarcina. Multumesc