| cornelya27 a întrebat:

Am si eu o intrebae. din pacate acum 3 luni am suferit o intrerupere de sarcina... dupa un tratament corespunzator corpul meu si-a revenit. luna aceasta am avut primul contact sexual dupa acel incident. Eram in ultima zi a cm numa (contact protejat) ca dupa o zi de la contactu sexual mi sa intors menstruatia.(pe data de 23 luna trecuta a fost ultimu contact) si nu mi-am mai trecut.nu stiu daca e sangerare sau alceva. e posibil sa fi ramas insarcinata? mi-am facut 2 teste si au fost negative. sunt extrem de speriata. va rog imi puteti da ceva raspunsuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este o sangerare anormala foarte ingrijoratoare. Poate fi ceva minor, dar si ceva foarte grav, de aceea trebuie sa ajungi urgent la ginecologul care te supravegheaza. Nu te pacali crezand ca in doar 3 luni corpul tau si-a revenit. Un avort este un traumatism dramatic, se considera ca dureaza 2 ani pana cand organismul isi revine cat de cat si ca, de cele mai multe ori, niciodata revenirea nu este completa, vindecarea nu se mai face pana la normal, ci doar partial.

| cornelya27 explică (pentru Brigaela):

Sa inteleg ca nu poate fi vorba de o sarcina. Din pacate lucrez cam mult si nu m-am putut duce la medic.
luni dupa masa ma voi duce.dar sincer imi este foarte frica. pana la contact dupa intreruperea de sarcina nu am avut nici o problrma cu menstruatia mi-a venit normal

| cornelya27 explică (pentru Brigaela):

Sa inteleg ca nu poate fi vorba de o sarcina. Din pacate lucrez cam mult si nu m-am putut duce la medic.
luni dupa masa ma voi duce.dar sincer imi este foarte frica. pana la contact dupa intreruperea de sarcina nu am avut nici o problrma cu menstruatia mi-a venit normal

5 răspunsuri:
| Akuryo a răspuns:

Cu problema asta mai bine te duceai la un ginecolog:-sstraight face

| smarti a răspuns:

Draga mea esti aproape ca o virgina. Avortul lasa urme.Nu fi asa sigura ca partea aceea de organism s-a vindecat.Se poate ca tipul sa fi facut ''treaba'' mai...cu forta.Ia-o mai incet.Foloseste niste lubrifiant special.Nu mai pomenesc de igiena.Succesuri! laughing

| mihaidenisa10 a răspuns:

Buna.Intreaba-ti medicul de familie!