| Rimadan103120 a întrebat:

Buna seara, am si eu o intrebare, are ceva daca am inghitit o picatura de ulei de barba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

N-ai mă nimic. Se pare ca esti cam ipohondru. 99% din intrebarile tale de anul trecul sunt despre problemele tale, care in general, se manifestă la mai toata lumea de pe pamantul ăsta. Gaze de la pateu picant, iritatii in gât etc.

| Liviu a răspuns:

Nu, nu are nimic, poti sta linistit. E doar o picatura, daca inghiteai o lingurita, dar nici atunci. Citeste pentru linistea ta ce scrie pe prospect la uleiu de barba, cauta pe google acele lucruri, si vezi de la cate miligrame afecteaza corpu uman cand e ingerat (adica baut)

| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca te referi la uleiul de ricin, pentru cresterea parului si a barbii, iar daca il bei este foarte bun, chiar recomandat la constipatie!

| gabicoo a răspuns:

O să-ți crească păr pe limbă.

| ReddY25 a răspuns:

Nu

| KovacsB a răspuns:

Daca detii lucruri ai zis cui vrei sa le lasi in caz ca n-o sa mai ai nevoie de ele?

| SkandallKamataru a răspuns:

laughing O sa iti ajunga in stomac, de acolo flora intestinala va absorbi acea picatura in sange, sangele il va cara la creier si va ajunge la glanda pituitara, iar aceasta o sa dea semnal in tot corpul sa iti creasca par pe corp si te vei transforma intr-o gorila.
Nu trebuia sa inghiti acea picatura, te vei transforma in omul omidă, a mai fost un caz acum cativa ani la Protv, cu o femeie care a inghitit ulei de barba si s-a transformat in mama omida laughing laughing
Sa ne tii la curent, vei fi a doua persoana omida.

| Cavaler001 a răspuns:

O sa te transformi in varcolac happy
Pe bune acum, asa de ipohondru esti?
Nu mai pierde timpul cu aranjarea barbii, cand ai putea sa-l folosesti mai productiv. De ex. sa citesti mai multwinking

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Cavaler001):

"Nu mai pierde timpul cu aranjarea barbii, cand ai putea sa-l folosesti mai productiv. De ex. sa citesti mai mult"
Adevarat, ce rost mai are sa te ingrijesti, sa te imbraci frumos, sau sa te speli laughing In timpul ala de 5-10 minute ai putea sa citesti 5-10 pagini.
Un dus facut, 10 pagini necititewinking

| Cavaler001 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Barba te face uneori doar sa pari mai interesant. Conteaza ce scoti pe gura, nu cat de imblanita ewinking

Conteaza sa arate cum trebuie ca degeaba scoti numai chestii adevarate pe gura daca arati ca un caine.

| Cavaler001 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Mai caine arati cu o barba neingrijita, decat daca esti proaspat barbierit sau macar la 2 zile (depinde acum si de cat de des ii creste barbahappy

Nu am zis proaspat barbierit, aici depinde de persoana.
Am zis aranjat.
Poti sa ai barba si sa fii si aranjat, poti sa fii nebarbierit si sa arati ca un boschetar.
Ideea e sa fii aranjat.

| Anna120220 a răspuns:

Buna!
Nu, nu te ingrijora, nu vei pati absolut nimic.
E doar o picatura, nu are cum sa te afecteze, trebuia sa ingerezi mult mai mult pentru a pati ceva.
Bea un pahar cu apa si/sau mananca ceva si o sa fie totul in regula, nu se intampla nimic.

Sper ca te-am ajutat, toate cele bune!