Nu da rezultate reale in absolut nimic. Din pacate, oamenii nu stiu nimic care sa poata salva un bolnav ed cancer in faza terminala. A-l chinui cu cure ciudate si fanteziste in loc de a-i oferi confort fizic, iubire, indeplinirea tuturor dorintelor, chiar in ceea ce priveste mancarea mi se pare o cruzime inutila.
Nu.Pentru ca nu este un tratament.Inca nu s-a gasit tratamentul pentru cancer in aceasta faza.
Dacă medicina nu a putut face nimic, ce te face să crezi că strugurii vor face ceva?
Nici automobilele nu pot fi toate reparate, darmite oamenii, care sunt mult mai complecsi ca masinile. Medicii pot depune efort, dar nu garanteaza rezultatul. Daca acel cancer se raspandise inainte de a fi extirpat si normal ca operatia n-a m-ai ajutat la vindecare. Tratamentul medical al cancerului este inca rudimentar: cancerul este taiat, otravit sau ars cu radiatii, iar cine incepe devreme si are noroc scapa. Daca ar fi functionat cura cu struguri n-ar mai exista suferinzi de cancer, toti s-ar fi lecuit pana acum. Cu cat mai mare e minunea, cu atat mai restrans e publicul.
Nu eu am scris "m-ai" mai sus, ci tampenia de corector ortografic.
Merita incercat orice cateodata mai da rezutate dar asta decide numai al se sus.
Sfatul este sa mergi la alt medic. Totodata, eu lucrez la o firma producatoare de produse facute din zeolit pur. Avem contract si cu Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, s-a dovedit ca zeolitul incetineste foarte mult dezvoltarea celulei canceroase. Acuma depinde foarte mult daca face citostatice in momentul de fata, si daca face, din cat in cat e sedinta. Daca doresti mai multe detalii, ma poti contacta la 0364 140 789 sau 0752797267.