Fratele meu a facut sala 6 luni. El facea abdomene, flotari si extensii. Banuiesc ca tu vrei sa-ti lucrezi in special abdomenul. L-am intrebat pe el cum sa-ti raspund si mi-a zis ca depinde cum te simti tu. Daca poti 5/7 atunci asa sa faci. El nu se forta prea tare si facea 7/7 la inceput pentru ca nu putea mai mult. Dupa ce s-a mai pus muschi pe el a continuat cu 6/7, apoi cu 5/7, dar si-a tot intensificat antrenamentele. Avand in vedere ca ai m-ai facut, 5/7 e foarte ok, DACA tu poti! Cat despre rezultatele marete, cam in 3-4 luni s-ar vedea. Dupa 6 luni fratele meu a zis ca era prea maret si s-a lasat
Eu nu fac 7/7 pentru ca am auzit ca degeaba faci 7 zile din 7 ca trebuie timp pentru refacerea muschilor.
Depinde cat efort faci. El facea minimul de efort la inceput. Cand a intensificat antrenamentele i-a trebuit timp de refacere. In concluzie mergi pe 5/7.
Ok,va multumesc.
Daca tu prin rezultate marete intelegi halterofili dezgustatori atunci da, ani de zile e o estimare foarte adevarata. Si s-a lasat dupa 6 luni pentru ca nu mai avea nevoie. Nu si-a propus sa ajunga un halterofil dezgustator. A vrut putin muschi si 6 luni i-au fost de ajuns pentru ca lucra intens. Asa ca nu mai face pe desteptul. Ca fetele nu apreciaza tona de muschi. Strivesti gagica in pat.)))))))))))))))
1. cred ca vrei sa zici "culturist", nu halterofili
2. NU, aia se fac asa cu INJECTII CU STEROIZI + 3-4 kg de carne PE ZI, nu e vorba de "ani".
Vorbeam de un corp atletic. Dar tu esti doar un copil mic, care habar n-are despre ce vorbeste.
Copii mici, devin ei halterofili doar cu antrenametne de ani de zile
Tu esti copil mic..pentru ca nu sti sa porti o discutie. Daca ai fi un om matur cu scaun la cap ai intelege ca nu te priveste pe tine cum vor altii sa arate. Iar daca tie ti-a luat cativa ani de zile sa ajungi atletic inseamna ca ai lucrat cu viteza melcului draga. Pana si pestii s-ar antrena mai cu spor. In vreo 3 luni o stiuca o sa te depaseasca. Mai bine treci de faza "20 de abdomene pe zi". Fa sport serios si o sa vezi ca in 3-4 luni se pune ceva muschi pe tine. Acuma depinde cat vreo tu si ce inseamna atletic pentru tine.
Ma inveti tu pe mine? =))
MILIOANE de sportivi arata asa dupa ANI DE ZILE
Asta inseamna atletic pentru mine :
http://4.bp.blogspot.com/......ique77.jpg
Eu fac tractiuni cu 30 kg legate de mine la o greutate de 86 kg, pampalaul ala de frate al tau poate? sa ridice de 7 ori 116 kg peste bara ( 86 + 30 )?
Si evident ca mananc aproape 1 kg de carne pe zi si 20-30 de oua pe saptamana, pentru proteine, probabil mai mult decat toata familia ta de SCHILOZI la un loc.
Sunteti PENIBILI, mici si firavi.
p.s. : daca ala dupa 6 luni in care nici macar nu si-a lucrat corpul vorbeste de muschi, e clar un FIRAV
1. ce a facut fratele tau nu e sala, sala = impins cu haltera, indreptari, genuflexiuni, gantere, etc.
2. daca s-a lasat dupa doar 6 luni, e clar ca e un schilod firav
Asa ca nu o mai da in penibil certandu-te cu utilizatorii care chiar stiu ce inseamna sala.
Sincer, maturizeaza-te, au dreptate unii cand te fac copil mic, e putin penibila faza cu 6 luni. In 6 luni abia mai pui 1-2 discuri pe haltera sau treci la uramtorul set de gantere.
Si tu ca musca in lapte. Din fericire mustele nu traiesc mult
Arata-ne si noua o poza cu firavul ala, sa vedem cat de atletic e dupa 6 luni amarate ( timp in care nici nu cred ca a mancat ce trebuie )
hai ca vrem sa radem putin
Ai face bine să nu te pui cu mine. Dacă îţi dau o karată te ia mama dracu )) Şti cum îţi scot dinţii? O lovitură precisă îmi e de ajuns.
Sunt convins.
Copii mici si firavi, dau ei o "karata" de te ia mama dracu )
mai zi, ca ma amuzi
Tu ma plictisesti. Si ma oripilezi. Nu stiam ca in Romania exista oameni atat de slabi (slabi mintal si fizic..banuiesc ca esti asa firava ca te oftici la culme pe mine ca fac karate de 12 ani)
Tot nu ne-ai aratat o poza cu schilodul ala si cele 6 luni amarate de sala ( care nici macar nu era sala ce-a facut el )
)))))))))))))))))) Inca nu te-ai dus la un psihiatru frustrato? Se pare ca oftica e boala grea..imi pare rau pentru tine!
Esti incredibil de proasta.
Copii mici, firavi si prosti, fac ei sala cu flotari, doamen ce pampalai
p.s. : invata sa scrii, probabil o sa fii tot o ratata care pica bacul.