| DonMecanico a întrebat:

Buna Seara, am si eu o intrebare, marti am dus la analize proba de scaun, doctorita de acolo mi-a spus ca rezultatele vin in 3 zile lucratoare, dar a zis ca pot sa le vad si online cand va aparea, eu am intrat acolo pe site si m-am logat, dar nu imi dau seama daca a fost afisat rezultatul sau nu, uitati-va la poza http://i59.tinypic.com/256v151.jpg, la rezultate scrie absent, ma gandesc ca arata asa, ca inca nu a afisat rezultatul nu?, bacteria aia arata acolo pentru ca am facut sa vad daca o mai am in stomac sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Rezultatul a aparut si este negativ. Scrie absent fiindca bacteria Helicobacter pylori a fost absenta, adica nu ai infectia.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Mai bine astepti rezultatul real si live, si poti intreba pe cei de la laborator daca analiza a iesit buna ori sunt probleme.
Asa cum specifica si in acel buletin, nu isi asuma responsabilitatea acelui raport online
O seara bunahappy