| andreeanera a întrebat:

Am si eu o nelamurire, in legatura cu o stare ciudata prin care am trecut azi. Mentionez ca sunt insarcinata in saptamana 25, pana acum o sarcina fara probleme. Pana azi...cand, stand in pat la tv, relaxata, am simtit o stare de agitatie exagerata, am inceput sa transpir excesiv, cum nu am mai transpirat vreodata, urechile imi tauiau, aveam impresia ca ma sufoc, o stare de greata si de lesin. Cred ca in mai putin de doua minute mi-am revenit, doar ca eram foarte palida, rece, si uda toata de la transpiratie. Daca ma puteti ajuta va rog, sa imi spuneti ce mi-ar fi putut cauza aceasta stare. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jadir a răspuns:

In primul rand felicitari, pai poate o cadere de calciu desi mie mi se pare mai mult un atac de panica.Totusi find vorba de o sarcina cel mai probabil e calciu si/sau magneziu,evita cafeaua,ciocolata neagra,tutunul, consuma multe lichide si neaparat mergi la un medic poate niste analize ca e mai bine sa dormi linistita stind ca nu ai nimic decat sa te gandesti mereu ca ai putea avea ceva, sanatate!

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poate ca a fost o crestere de tensiune, sau o cadere de calciu.Ar fi bine sa mergi la medic sa iti verifice putin tensiunea.

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,

În primul rând vreau să te felicit că în curând vei deveni mămică!
Poate acea stare prin care ai trecut a fost o cădere de calciu sau magneziu, oricui se poate întămpla.

Vă doresc multă sănătate!

| JajaAliensHere a răspuns:

Buna dimineata! happy In primul rand felicitari si in al doilea rand, v-as ruga sa cautati pe google ''sindromul meniere'' si daca vi se par simptomele asemanatoare, va puteti duce la un medic ORL-ist bun care sa va dea un tratament. Multa sanatate!