Nu ai de ce sa-ti mai fie frica acum, pentru ca deja ti-a pus medicatie acolo, sa-ti omoare nervii ceilalti si de data asta nu mai doare.
Din pacate, sunt proceduri care nu sepot inlocui si de tratat este indicat sa o tartezi acum, ca sa o salveze, ca risti pe viitor sa ai operatie sa ti-o scoata si alta operatie sa iti fac implant dentar.
Pentru 20 de minute acum si o procedura simpla si usoara, nu merita sa suferi 2 operatii in viitor si mii de euro dati pe extractie si implant dentar.
Am inteles. Totusi imi este foarte frica. Ce se intampla daca se lasa maseaua asa cu nervul mort? Risc de infectie iar pe viitor?
Maseaua daca o lasi asa, poate face infectie sau se degradeaza si se rupe de la baza gingiei, necesitand o operatie, ca sa ti se scoata radacina.
Riscul este sa ajungi la extracția rădăcinei și implant dentar care crede-mă e și mai dureros decât ceea ce ți-a făcut ție. Spun asta că eu am ajuns la partea de implanturi și dantura pusă.
Un video despre implantul dentar sa vezi care sunt procedurile https://youtu.be/fFA1yphSLzA